Без електрики залишилося близько 80% Києва - Кличко

Без електрики залишилося близько 80% Києва - Кличко

Фото: Associated Press

Точні терміни відновлення постачання світла та води мер відмовився назвати.

Станом на вечір середи, 23 листопада, без електроенергії залишилося близько 80% Києва. Приблизно стільки ж – без водопостачання.

Про це заявив мер столиці Віталій Кличко в ефірі "Радіо свобода".

"Як і вся Україна, Київ був метою цієї атаки. Пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури. У зв’язку з цим наразі 80% споживачів перебувають без електропостачання. Приблизно така сама цифра – без водопостачання. Усі комунальні служби працюють, щоб максимально швидко відновити і електро- і водопостачання", – сказав Кличко.

Точні терміни відновлення постачання світла та води мер відмовився назвати, зазначивши лише що вони можуть коливатися від декількох до декількох десятків годин.

Ракетний удар РФ 23 листопада: Київ і Київщина

Нагадаємо, сьогодні, 23 листопада, одна із російських ракет влучила у багатоповерхівку у Вишгороді на Київщині. Внаслідок цього сталася пожежа.  Кількість загиблих після влучання зросла до п’яти осіб.

Загалом внаслідок ракетного удару на Київщині постраждали 35 людини, п’ять із них — діти. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

У Києві внаслідок влучання у житловий будинок загинуло троє мешканців, серед яких є 17-річна дівчина.

Раніше Кличко повідомляв, що  росіяни запустили на Київ 31 ракету. ЗСУ збили 21 ворожу ракету. У столиці також призупинене постачання води.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація