У Києві офіційно дозволили роботу дитсадків

У Києві офіційно дозволили роботу дитсадків

Фото: УНІАН

Заклади почнуть відкривати за тиждень.

За тиждень, від 1 червня, в Києві почнуть відновлювати роботу дитячі садки. Проте діятимуть чимало карантинних обмежень.

Відповідне офіційне рішення ухвалила Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це під час онлайн пресбрифінгу повідомив в.о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

"Дитячі садочки почнуть працювати від 1 червня. Для приведення їх до ладу потрібно 7-10 днів, щоб дітки змогли 1 червня повернутися до садків. Ми працюємо над тим, щоб доступ дітей до них був у звичайному режимі. Але звертаюся до батьків: якщо є можливість залишати дітей вдома, – залишайте", – сказав Мондриївський.

Для безпечного функціонування дитсадків є все необхідне для їхньої дезінфекції, запевнили в КМДА. Особлива увага буде приділятися для мінімізації контакту батьків з іншими дітьми та вихователями.

"Діток будуть зустрічати вихователі на вході до дитячого садочка, щоб контакт батьків з іншими дітьми та батьками був мінімальним. Ми маємо зробити все для безпечного перебування маленьких киян та працівників дошкільних закладів", – додав Мондриївський.

Графік виходу Києва з карантину читайте на ТСН.ua за цим посиланням.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація