КМДА офіційно затвердила дату відновлення роботи метро

КМДА офіційно затвердила дату відновлення роботи метро

Фото: УНІАН

У столиці також запрацюють усі ринки, ярмарки, відкриють дитячі та спортивні майданчики.

Уранці понеділка, 25 травня, в Києві відновить у звичному режимі роботу метрополітен. Туди впускатимуть усіх охочих, проте з дотриманням певних санітарно-епідеміологічних норм - у захисних масках та з дотриманням соціальної дистанції.

Рішення про відновлення роботи метрополітену ухвалила Київська міська державна адміністрація, повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він додав, що також запрацюють усі ринки та ярмарки, відкриються спортивні та дитячі майданчики у парках і скверах, а також біля прибудинкових територій.

Пантелеєв зауважив, що наявність засобу індивідуального захисту – маски, залишається обов’язковою вимогою перебування в громадських місцях, зокрема, в громадському транспорті.

"Від 1 червня у столиці планують відкрити для загального доступу пляжі та зони відпочинку біля водойм, спортивні та фітнес-комплекси, дитячо-юнацькі спортивні школи (без басейнів), також зняти обмеження відвідування міських кладовищ. Відновлять роботу заклади професійно-технічної та вищої освіти для випускників та абітурієнтів. Відповідне рішення планується ухвалити в понеділок, 25 травня, на засіданні Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій", – сказав Пантелеєв.

Нагадаємо, в Києві поки що діє обмеження на в'їзд до столиці великогабаритного транспорту в робочі дні: на Житомирському, Бориспільському, Одеському та Гостомельському шосе. Діє воно в ранкові та вечірні години: вранці від 7:00 до 10:00 та ввечері від 17:00 до 20:00.

 

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація