У Києві чоловік через ревнощі зарізав знайомого (фото)

У Києві чоловік через ревнощі зарізав знайомого (фото)

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення.

У Києві затримали 45-річного чоловіка, який через ревнощі зарізав 33-річного знайомого. Він наніс йому чотири ножові поранення в шию та груди під час застілля.

Про це 18 листопада повідомила пресслужба Національної поліції Києва.

Пригода сталася у квартирі на проспекті Маяковського. Тіло чоловіка виявила його мати та викликала правоохоронців. Оперативники встановили особи гостей та подробиці трагедії.

З'ясувалося, що між чоловіками виник конфлікт через ревнощі до спільної знайомої, коли вони розпивали спиртні напої. Унаслідок зловмисник завдав опоненту кілька ударів ножем. Імовірне знаряддя вбивства зі слідами крові вилучили з місця злочину та відправили на експертизу.

Правопорушника затримали та повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Чоловіка помістили під варту. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від 7 до 15 років.

Нагадаємо, що у Рівненській області чоловік жорстоко побив іншого через ревнощі. Він побачив його на вулиці поруч з дружиною. За скоєне зловмисник проведе у в'язниці 5 років.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація