У Києві біля "Олімпійської" масштабно палали гаражі

Густий дим піднявся над центром столиці.

Вранці 10 вересня поблизу станції метро "Олімпійська" спалахнула пожежа. Вогонь охопив гаражі,сусідню будівлю й дві автівки.

Про це повідомили у ДСНС Києва.

Як зазначається, пожежа сталася на вулиці Великій Васильківській. Загоряння охопило площу 200 кв. м. Рятувальники розповіли, що пожежа спалахнула у гаражах і швидко поширилась на сусідню триповерхову будівлю і припарковані поруч автомобілі.

У результаті, вогнем було пошкоджено дві автівки. "Інформатор" пише, що це Volkswagen і BMW. Жертв та постраждалих немає. Рятувальники вже ліквідували пожежу, її причини поки невідомі.

На опублікованих відеокадрах видно, що стовп густого диму піднявся над Києвом і його видно навіть за декілька десятків метрів.

Ранкова пожежа сталася на Великій Васильківській, 65. Пожежних рятувальників вже викликано. Сподіваємося, що жертв та потерпілих не буде.

Опубликовано Киев Оперативный Понедельник, 9 сентября 2019 г.

Нагадаємо, на Київщині в селі Трипілля горить сміттєзвалище. Стихійне, несанкціоноване сміттєзвалище простяглось на гектар, над ним куриться ядучий дим. Сміття лежить шаром у близько 15 метрів і горіння пішло в глибину. Пожежники не дають розгорітись відкритому вогню, але він раз по раз проривається з-під "покладів" сміття.

Сміттєзвалище горить на Київщині: люди жаліються на нестерпний сморід

Сміттєзвалище горить на Київщині: люди жаліються на нестерпний сморід

Повʼязані теми:

Наступна публікація