ТСН дізналася про стан поранених при вибуху на Грушевського

ТСН дізналася про стан поранених при вибуху на Грушевського

Фото: УНІАН

Свідки кажуть про світлошумову гранату та поранення в голову.

Спробою зіпсувати свято в Києві називають вибух на вулиці Грушевського. За попередніми даними, там невідомі особи кинули світлошумову гранату, внаслідок чого поранення дістали троє перехожих, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Це сталося в кількох сотнях метрів від Хрещатику, де відбулися основні святкування Дня Незалежності. Свідки розповідають, що спершу взагалі не зрозуміли, що трапилося. "Ми побачили, що під парапетом лежить жінка, на ній був кольоровий одяг. І хтось біля неї ще був. Вони були поранені осколками в голову. Чому в голову, бо граната була кинута вище парапету. Ми побачили велику пляму – вигоріла така пляма", - розповів очевидець подій Юрій Ясенчук.

Спроба теракту: на Грушевського невідомі кинули гранату

Спроба теракту: на Грушевського невідомі кинули гранату

За власною інформацією журналістів, життю постраждалих загрози немає. "Тілесні ушкодження отримали двоє осіб – це чоловік і жінка. Згодом з лікарні ми отримали ще одне повідомлення про госпіталізацію ще однієї жінки. Експерти зараз ретельно оглядають місце події, щоб зібрати докази та встановити, який вибуховий пристрій був застосований", - розповіла речник поліції Оксана Блищик.

Кілька годин вибухотехніки моніторили бруківку і траву, перехожих на цю ділянку не пускали. Правоохоронці кваліфікують подію, як замах на умисне вбивство кількох осіб, вчинене особливо небезпечним способом. Зловмисників шукають, для цього вже опитали свідків і вилучили відео з камер спостереження.

Кореспондент ТСН Станіслав Фещенко

Повʼязані теми:

Наступна публікація