Підбігли зі спини і били по голові: перед входом до Інституту раку напали на лікаря

Підбігли зі спини і били по голові: перед входом до Інституту раку напали на лікаря

Анатолій Шудрак

Про це повідомив головний лікар медзакладу.

У Національному інституті раку стався напад на лікаря, про це повідомив головний лікар медзакладу Андрій Безносенко у своєму фейсбуці.

Головлікар зазначив, що напад стався о 8 ранку біля центрального входу до клініки. Жертвою нападу став заступник головного лікаря з хірургічної частини Анатолій Шудрак.

"У 2010-15 роках (Шудрак) працював головним військовим хірургом Міністерства оборони і майже рік, від самого початку війни, провів в зоні АТО. Напад точнісінько нагадує напад на мене - без слів, удари зі спини, виключно в голову, не виключено із використанням кастету. Тай і замовники ті ж самі", - пише Безносенко.

Фізичну розправу медик пов’язує з професійною діяльністю постраждалого, а саме повідомив, що комісія, до якої входить побитий лікар, зафіксувала в інституті нестачу матеріальних цінностей майже на 9 млн. Безносенко закликав правоохоронців "адекватно і в повному обсязі розслідувало напади на лікарів".

Національний інститут раку бачив багато, але ніхто не очікував, що о 8 ранку, коли пацієнти та лікарі входять в клініку,...

Опубліковано Андрієм Безносенком Понеділок, 25 травня 2020 р.

Нагадаємо, у Івано-Франківську компанія чоловіків, які пиячили біля магазину, жорстоко побили ветерана АТО за те, що зробив їм зауваження.

Повʼязані теми:

Наступна публікація