Чоловік ґвалтував свого 13-річного похресника, а відео продавав у Мережі

Чоловік ґвалтував свого 13-річного похресника, а відео продавав у Мережі

Фото: Інформатор

Злочинець може сісти у в’язницю на 10 років.

У Волинській області 28-річний місцевий мешканець чинив систематичне сексуальне насильство над малолітнім хлопчиком, знімав це на відео та продавав їх у Мережі. Про це повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва.

Як встановили столичні правоохоронці, підозрюваний, користуючись безпорадним станом 13-річного хлопчика, вступав з ним у статеві зносини та знімав цей процес на відео. 

"Створений за участі дитини порноконтент зловмисник продавав іншим особам для розміщення в Інтернеті", - йдеться у повідомленні.

Під час обшуків вдома у підозрюваного виявили та вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони з зображеннями порнографічного характеру за участі неповнолітньої дитини.

Як виявилося, потерпілий є похресником підозрюваного.

"Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 153, ч. 4 ст. 301 Кримінального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави строком на 60 діб. Слідчі та процесуальні дії тривають. Встановлюється інші особи, які причетні до вчинення цих злочинів", - уточнили у пресслужбі.

Санкція статей передбачає покарання від 10 до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 17 лютого повідомлялося, що у Запоріжжі правоохоронці затримали чоловіка за підозрою в зґвалтуванні двох 10-річних хлопчиків. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація