У Києві старенькі пенсіонери допомогли сину і стали безхатьками

У Києві старенькі пенсіонери допомогли сину і стали безхатьками

Пенсіонери живуть на автостанції

Небайдужі кияни підгодовують чоловіка та жінку.

На одній з автостанцій Києва живе подружжя пенсіонерів із клунками. Вони не схожі на пияків. На вулицю піти їх змусили власні діти. Бідолашні продали двокімнатну квартиру, а гроші віддали синові. Відтоді живуть на зупинці, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Із десятком пакунків 65-річна Олена сидить на автостанції постійно. Автостанція  – це увесь її будинок. Каже, що чоловік ще трохи підробляє і десь ходить. А от вона перебуває тут цілодобово, щодня, щороку.

Власну двокімнатну квартиру вони з чоловіком продали, вирішили допомогти молодшому синові. На гроші, які залишилися, певний час винаймали помешкання.  Потім із речами пішли на вихід. Обом синам до батьків байдуже, навіть попри те, що старший, Петро, далеко не бідний. Сердешні щодня телефонують дітям, питають, коли їх заберуть. Ті щодня обіцяють їх забрати.

По автостанції ходять чутки: начебто, молодший син програв гроші у казино, тому квартиру довелося продати, щоб віддати борг. Інші кажуть, що він  і зараз регулярно приходить сюди і забирає в них пенсію.

Заради дітей подружжя пенсіонерів пішло жити просто неба

Заради дітей подружжя пенсіонерів пішло жити просто неба

Добрі люди потроху підгодовують стареньких: приносять борщ, бутерброди, компот. Соціальні служби пропонували їх забрати, але вони щодня чекають саме  на дітей. Сподіваються, можливо їх побачать по телевізору і нарешті  заберуть.

 

Нагадаємо, що раніше київських безхатьків не пустили в магазин до Азарова і наказали "зникнути"

Кореспондент ТСН Тетяна Лазарчук.    

Повʼязані теми:

Наступна публікація