МВС вивело на вулиці Києва збройні патрулі

МВС вивело на вулиці Києва збройні патрулі

Посилені патрулі / Фото: Twitter / МВС України

Заходи діятимуть, поки їх не буде скасовано відповідним наказом.

Від 16 березня МВС запровадило посилені озброєні патрулі у Києві для недопущення дестабілізації обстановки.

Про це повідомив спікер МВС Артем Шевченко виданню "УП".

"Було доручення міністра внутрішніх справ про забезпечення публічної безпеки і порядку в місті Києві спільними патрулями Нацполіції і Нацгвардії. Це було зроблено для забезпечення цими нарядами публічного порядку в Києві, протидії злочинності та недопущення дестабілізації оперативної обстановки", - йдеться у повідомленні.

Наряди патрулів Національної гвардії матимуть з собою автоматичну зброю та боєприпаси. Вони перебуватимуть в основному в Урядовому кварталі, автовокзалах та центральному залізничному вокзалі. 

Інформацію про додаткові озброєні патрулі підтвердили у МВС.

"Відсьогодні про безпеку киян та гостей столиці дбатимуть додаткові посилені наряди Нацполіції та Нацгвардії. Правоохоронці орієнтовані на превентивну роботу, припинення правопорушень та миттєве реагування на повідомлення від громадян", - йдеться у повідомленні.

Подібне патрулювання завершиться після того, як Міністерство зробить відповідне розпорядження. 

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко заявив, що у слідства є незаперечні докази того, що нардеп Надія Савченко особисто планувала теракт у Верховній Раді. Він також подав до парламенту подання щодо надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт політика.

Раніше Верховна Рада виключила депутата Надію Савченко з Комітету з питань національної безпеки та оборони.

Повʼязані теми:

Наступна публікація