У Києві у чоловіка викрали катер

У Києві у чоловіка викрали катер

Фото: ГУ НП у м. Києві

Викрадачем виявився знайомий власника судна.

У Києві у 47-річного чоловіка викрали катер, який перебував на водній стоянці у Дніпровському районі.

Про це повідомляє столична поліція.

На місце події на службовому катері вирушили співробітники відділу поліції в річковому порту "Київ". Після розмови із заявником вони почали пошуки зниклого катера і виявили його в акваторії річки Десенка, неподалік від урочища Моложі. Він дрейфував через несправності з двигуном. Поліцейські взяли катер на буксир і пришвартували біля відділу поліції.

На борту судна виявили двох чоловіків та двох жінок. Одним з них виявився 35-річний знайомий власника катера – він власне виконував ремонтні роботи на водному транспорті. Він переконує, що взяв катер з дозволу його власника, але той усе заперечує.

Правоохоронці затримали ремонтувальника, і ретельно перевірятимуть як його пояснення, так і пояснення заявника. Поліція відкрила кримінальне провадження за викрадення річкового судна. Затриманому загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, у столиці розшукують двох чоловіків, які вкрали велосипед зі безстанційного велопрокату, який знову запрацював у Києві. Там двоколісні не прив’язані та без охорони. Викрадення велосипеду напередодні вночі зафіксувала камера відеоспостереження.  

Молодики поцупили велосипед із безстанційного велопрокату у столиці

Молодики поцупили велосипед із безстанційного велопрокату у столиці

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація