У Києві подовжили заборону на роботу ярмарків

У Києві подовжили заборону на роботу ярмарків

Фото: із соцмереж

Проведення ярмарків у Києві заборонили 1 квітня через погіршення ситуації з коронавірусом.

У Києві подовжили дію заборони на проведення ярмарків під час карантину. Відповідне розпорядження дав керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Про це повідомив Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА на сторінці в Facebook.

"Відповідно до розпорядження Керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації "Про проведення ярмаркових заходів" від 12 квітня 2021 року № 11 у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в місті Києві та з метою зниження темпів поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2: продовжено заборону на території міста Києва проведення ярмаркових заходів до окремого розпорядження", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Київ від 5 квітня до 16 квітня запровадив суворіші карантинні обмеження через зростання захворюваності та смертності від коронавірусу. У столиці закрили школи та садочки, транспорт працює за спецперепустками, а містян за можливості відправили на дистанційну роботу або у відпустки. 

Голова парламентського комітету з питань здоров'я нації Михайло Радуцький заявив, що столиця найближчим часом може вийти із "червоної" зони карантину. Це стало можливим через зменшення кількості хворих на коронавірус. 

Чому власники київських спецперепусток не користуються громадським транспортом

Чому власники київських спецперепусток не користуються громадським транспортом

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Локдаун в Україні 2021
Наступна публікація