У Києві сталося задимлення у будівлі Міністерства культури

З будівлі евакуюють людей.

У Києві у понеділок, 27 січня, сталося задимлення у будівлі Міністерства культури України на вулиці Івана Франка, 19.

Оновлено. Станом на 11:24 займання ліквідовано, жертв та постраждалих немає. З'ясувалось, що займання почалось у підвальному приміщенні на площі 30 кв м. В ході ліквідації евакуювали чотирьох осіб - двох автодрабиною і ще двох сходами.

Як повідомляв раніше "Інформатор" з посиланням на столичних рятувальників, повідомлення про займання надійшло о 10:14, начебто причиною стало закорочення. 

З горішніх поверхів евакуюють людей. Також повідомляється, що на третьому поверсі є заблоковані люди, рух транспорту навколо будівлі перегородили, щоб не ускладнювати рух спецтехніки.

В Киеве горит Минкульт: людей эвакуируют из здания

27 января в Киеве по адресу улица Ивана Франка, 19 загорелось здание Министерства культуры. Пожару присвоили повышенный ранг сложности. С верхних этажей эвакуируют людей, а на третьем этаже здания остались заблокированные сотрудники. Полиция перекрывает движение транспорта, чтобы не мешать спецтехнике. Мы выехали на место происшествия, скоро будут подробности, следите

Опубліковано Информатор Киев Понеділок, 27 січня 2020 р.

Як повідомляє МВС України, задимлення почалось на третьому поверсі. Від ДСНС залучено 30 людей особового складу та і 10 одиниць техніки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація