У Кличка озвучили приголомшливу статистику розбитих столичних доріг

У Кличка озвучили приголомшливу статистику розбитих столичних доріг

У КМДА кажуть, що більшість доріг потребують негайного ремонту.

У КМДА озвучили приголомшливу статистику розбитих столичних доріг, а також розповіли причини подібного стану дорожнього покриття.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби адміністрації.

"Слід зазначити, що через неконтрольований рух великовагового транспорту дорогами столиці, різке та часте зниження температури повітря, перевищення в декілька разів міжремонтних термінів виконання капітального ремонту (деякі ділянки вулично-дорожньої мережі міста не знали ремонту останні 30 років), 89,9% вулиць і доріг Києва сьогодні вимагають негайного ремонту", - наголосили у Кличка.

Сьогодні, 20 лютого, дорожники планують продовжити ремонтні роботи на вулицях Алма-Атинській, Костянтинівській, Драгоманова, Теліги, Бальзака; на проспектах Відрадному,  Лобановського, Маяковського, Повітрофлотському, Бандери, Соборності, Науки тощо.

Тим часом "Київавтодор" повідомляє, що ремонтувати дороги з використанням литого асфальту і гарячої асфальтобетонної суміші почали ще учора, 19 лютого.

Упродовж вчорашнього дня відбувалися ремонти на вулицях Басейній, Бориспільські, Жуковського, Генерала Жмаченка, Хоткевича, Бальзака, Теліги, Козачій, Кирилівській, Радунській; на Харківському та Столичному шосе; проспектах Броварському, Відрадному, Повітрофлотському, Бандери; площі Героїв Бреста та на інших ділянках.

Нагадаємо, урядовці розповіли, чому в Україні погані дороги і коли їх полагодять. Українські дороги одні з найгірших у світі. Україна опинилася на сто тридцять четвертому місці у рейтингу доріг. Зі ста тридцяти восьми можливих. Експерти міжнародного економічного форуму надрукували рейтинг найсприятливіших для бізнесу країн. У розділі "дороги" Україну обійшли Гондурас, Габон і Зімбабве.

Повʼязані теми:

Наступна публікація