Нацполіція розпочала кримінальне провадження через травмування правоохоронців у центрі Києва

Нацполіція розпочала кримінальне провадження через травмування правоохоронців у центрі Києва

Фото: Reuters

Зараз ситуація в центрі Києва стабілізувалася.

За фактом травмування правоохоронців при виконанні службових обов'язків Національна поліція України розпочала кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Як повідомляється, в результаті зіткнень правоохоронців з протестувальниками у центрі Києва в неділю ввечері, травмовано 2 поліцейських, в тому числі одна співробітниця патрульної поліції – у неї зламані пальці на руці.

Ситуація в районі Майдану Незалежності в центрі Києва стабілізувалася після зіткнень між правоохоронцями та протестувальниками в неділю ввечері.

В результаті зіткнень у центрі Києва на Європейській площі в неділю ввечері, були затримані п'ятеро людей, серед яких лідер ОУН Микола Коханівський, серйозно постраждав поліцейський.

Нагадаємо, в неділю, 19 лютого, біля Стели на Майдані Незалежності в Києві відбулася акція, організована ОУН і бійцями добровольчих батальйонів — так зване віче на підтримку блокади торгівлі з непідконтрольними територіями Донбасу. Потім вони ходою вирушили до Адміністрації президента з вимогою прийняти закон про окуповані території.

У Києві 19 лютого посилили заходи безпеки. 6,5 тисячі правоохоронців задіяли у зв'язку з масовими заходами, які були присвячені третій річниці Революції гідності та вшануванню пам'яті загиблих Героїв Небесної сотні.

Учасники блокади ОРДЛО намагалися заблокувати Адміністрацію президента

Учасники блокади ОРДЛО намагалися заблокувати Адміністрацію президента

Повʼязані теми:

Наступна публікація