У Києві прогримів вибух біля ресторану: що відомо

У Києві прогримів вибух біля ресторану: що відомо

Фото: УНІАН

Правоохоронці встановлюють особу причетного до вибуху.

В Оболонському районі Києві близько 04:00 25 грудня прогримів вибух біля одного з ресторанів. На щастя, через це ніхто не постраждав. 

Про це повідомляє поліція Києва. 

Як зазначається, вибух стався на вулиці Автозаводській. 

"Правоохоронці переглянули камери відеоспостереження та встановили, що за кілька хвилин до вибуху до ресторану підійшов невідомий чоловік, поставив біля східців пакет із невідомим вмістом та пішов, а згодом стався вибух. Постраждалих немає, однак пошкоджено вікна та фасад цього закладу. Наразі спеціалісти профільних служб встановлюють походження предмета, що вибухнув", - йдеться у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до десяти років. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини і причини скоєного та проводять розшукові заходи з метою встановлення та затримання особи, що причетна до цього кримінального правопорушення. 

Нагадаємо, у четвер, 24 грудня, у Житомирській області у результаті вибуху гранати загинув 28-річний чоловік. Подія сталася у будинку, де він проживав разом з батьками. 

У Сполучених Штатах Америки вибухнуло офісне приміщення: повилітали шибки будівлі та злетів дах

У Сполучених Штатах Америки вибухнуло офісне приміщення: повилітали шибки будівлі та злетів дах

Повʼязані теми:

Наступна публікація