У Києві хлопчик вистрибнув з вікна школи

У Києві хлопчик вистрибнув з вікна школи

У Києві хлопчик вистрибнув з вікна школи

Фото: Київ Оперативний

Із небезпечними травмами голови та ніг дитина терміново госпіталізована до лікарні.

У Києві хлопчик вистрибнув з вікна школи.

Трагедія сталася 25 лютого на вулиці  Ованеса Туманяна  у Дніпровському районі столиці.

Про це повідомив "Київ Оперативний".

"Жахливий інцидент стався на Туманяна. У ліцеї №208 хлопчина 11-13 років стояв біля вікна і знімав якісь відео на мобільний телефон. Пройшло декілька миттєвостей і він вистрибнув з вікна", — йдеться у повідомленні.

Із небезпечними травмами голови та ніг дитина терміново госпіталізована до лікарні. 

На місці працюють правоохоронці.

 

Жахливий інцидент стався на Туманяна У ліцеї #208 хлопчина 11-13 років стояв біля вікна і знімав якісь відоси на мобільний телефон. Пройшло декілька миттєвостей і він вистрибнув з вікна. Із сильними травмами голови та ніг терміново госпіталізований до лікарні. На місці працюють правоохоронці.

Опубліковано Киев Оперативный Четвер, 25 лютого 2021 р.

 

Варто зауважити, що це вже не перша подібна трагедія за останній місяць. 

Нагадаємо, вночі 25 лютого з вікна столичної багатоповерхівки випала школярка. Інцидент стався у Святошинському районі столиці, на вулиці Зодчих. Зазначається, що 12-річна дитина випала з вікна восьмого поверху. Школярка опинилася у лікарні. У неї є травми та переломи.

А 15 лютого 13-річна дівчинка впала з балкона 14-го поверху. Неповнолітня загинула на місці. Трагедія сталася теж у Дарницькому районі столиці. У поліції кажуть, що це самогубство.  На запитання ТСН.ua, чи не пов'язує поліція смерть дівчинки з суїцидальною онлайн-грою на кшталт "Синій кит", пресофіцер Дарницького управління поліції Києва Євген Ласкін відповів, що про таку гру чув, "але пов'язувати дуже завчасно, бо нині лише триває перевірка фактів". 

17 лютого у Дарницькому районі столиці у багатоповерхівці на вулиці Архітектора Вербицького 15-річна дівчинка випала із загального балкона 16-го поверху

2 лютого на вулиці Михайла Максимовича (Голосіївський район) 13-річна дівчинка впала з балкона 17-го поверху. Дитина загинула на місці. Рідні кажуть, що до самогубства дитини призвела "група смерті" "Синій кит".

Крім того, 28 січня у житловому комплексі "Чайка" 10-річний хлопчик впав з 15-го поверху. Він зайшов на загальний балкон, який доступний всім жителям, зняв взуття, куртку і залишив свій шкільний рюкзак. Про хлопчика відомо, що він з хорошої родини, був лідером класу, добре вчився.

Повʼязані теми:

Наступна публікація