У Києві 13-річна дівчинка впала з балкона 14-го поверху

У Києві 13-річна дівчинка впала з балкона 14-го поверху

Фото: УНІАН

У поліції кажуть, що це самогубство. Це вже друга подібна трагедія за останні 14 днів.

У Києві 13-річна дівчинка, місцева мешканка,  впала з балкона 14-го поверху. Неповнолітня загинула на місці.

Трагедія сталася 15 лютого у Дарницькому районі столиці.

Про це повідомили у поліції.

Слідчо-оперативна група проводить перевірку та з’ясовує деталі інциденту.

"15 лютого до столичної поліції надійшло повідомлення про падіння дівчини з висоти на вулиці Княжий Затон, що у Дарницькому районі столиці. На виклик негайно виїхали патрульні, слідчо-оперативна група територіального управління поліції, інспектори ювенальної превенції та лікарі", - йдеться у повідомленні.

У поліції кажуть, що це самогубство. Про це у коментарі ТСН.ua розказав пресофіцер Дарницького управління поліції Києва Євген Ласкін.

"Подія зареєстрована у Дарницькому управлінні поліції. Провадження відкрите за статтею 115 частина 1 – умисне вбивство з додатковою кваліфікацією – самогубство. Нині слідчі встановлюють усі обствини трагедії", - зазначив Ласкін.

На запитання ТСН.ua, чи не пов'язує поліція смерть дівчинки з суїцидальною онлайн-грою на кшталт "Синій кит", пресофіцер Дарницького управління відповів, що про таку гру чув, "але пов'язувати дуже завчасно, бо нині лише триває перевірка фактів".

Варто зауважити, що це вже друга подібна трагедія за останні 14 днів. Нагадаємо, 2 лютого на вулиці Михайла Максимовича (Голосіївський район) 13-річна дівчинка впала з балкона 17-го поверху. Дитина загинула на місці

Повʼязані теми:

Наступна публікація