Під "Інтер" активісти завезли шини

Шини розклали під новозбудованим парканом і під в'їздом

Акція з блокування офісу телеканалу "Інтер" триває і активісти вже завезли під будівлю шини.

Про це повідомляє журналіст ТСН Людмила Бадалян.

Шини розташували під новозаведеним парканом і біля в'їзду на територію будівлі. Поки їх не підпалюють. 

Нагадаємо, що сьогодні розпочалося безстрокове блокування телеканалу на заклик активістів у соціальних мережах. Вікна і двері будівлі першого поверху на глухо закриті, довкола офісу за ніч виріс залізний паркан. Які активісти одразу розписали написами "Інтер геть". За парканом знаходяться колючі дроти і приватна охорона, як в цивільному одязі, так і в бронежилетах. Біля будівлі чатують одразу три пожежні машини.

Нагадаємо, напередодні від пожежі постраждало інше приміщення "Інтера" на вулиці Щусєва. Саме звідти велося інформаційне мовлення.

Протестувальники спочатку запалили шини біля входу у будівлю, потім, як стверджують працівники "Інтеру", пронесли вогонь усередину. Міністерство внутрішніх справ розгладає дві основних версії пожежі - підпал або провокація. Про це заявив радник міністра-Зорян Шкіряк. Також чиновник стверджує, що слідчим не надають відео із камер спостереження, у приміщеннях телеканала, а на "Інтері" своєю чергою кажуть, що до збору доказав Нацполіція поставилася халатно. Унаслідок пожежі редакція новин, студія та приймальня вигоріли вщент.

Повʼязані теми:

Наступна публікація