"Інтер" забарикадувався залізним парканом і колючим дротом

"Інтер" забарикадувався залізним парканом і колючим дротом

Фото: УНІАН

На території будівлі знаходиться приватна охорона з вогнегасниками

У ці хвилини під центральним офісом телеканалу "Інтер" на вулиці Дмитрівській триває блокада.

Про це повідомляє журналіст ТСН Людмила Бадалян. 

Акція, на яку закликали прийти відучора в соціальних мережах почалася навіть раніше заявленого. Активісти зібралися за годину до оголошеного старту. За приблизними підрахунками, їх трошки більше сотні. Журналістам вони представилися громадськими організаціями, студентськими об'єднаннями і ветеранами АТО.

Будівля "Інтера" забарикадована. Вікна і двері першого поверху на глухо закриті, довкола офісу за ніч виріс залізний паркан. Які активісти одразу розписали написами "Інтер геть". За парканом знаходяться колючі дроти і приватна охорона, як в цивільному одязі, так і в бронежилетах. 

Активісти заявляють, що акція безстрокова і обіцяють, що буде мирною. Але попри це, біля будівлі чатують три машини пожежників.

Нагадаємо, напередодні від пожежі постраждало інше приміщення "Інтера" на вулиці Щусєва. Саме звідти велося інформаційне мовлення. Протестувальники спочатку запалили шини біля входу у будівлю, потім, як стверджують працівники "Інтеру", пронесли вогонь усередину. Міністерство внутрішніх справ розгладає дві основних версії пожежі - підпал або провокація. Про це заявив радник міністра-Зорян Шкіряк. Також чиновник стверджує, що слідчим не надають відео із камер спостереження, у приміщеннях телеканала, а на Інтері своєю чергою кажуть, що до збору доказав нацполіція поставилася халатно. Унаслідок пожежі редакція новин, студія та приймальня вигоріли вщент.

Акція активістів під головним офісом телеканалу Інтер наразі минає спокійно

Акція активістів під головним офісом телеканалу Інтер наразі минає спокійно

Повʼязані теми:

Наступна публікація