На барикаді у центрі Києва виявили міни-розтяжки – Парубій

На барикаді у центрі Києва виявили міни-розтяжки – Парубій

На одній з барикад знайшли бойові розтяжки / Фото: gbgalsgallery.com

Споруди замінували ще за часів подій на Євромайдані.

Секретар РНБО Андрій Парубій заявив про те, що на барикаді по вулиці Городецького у Києві неподалік Майдану Незалежності знайшли міни-розтяжки.

Парубій заявив про те, що на 5-ій барикаді були виявлені бойові розтяжки і наголосив на тому, що вони могли вибухнути будь-якої миті.

"На 5-й барикаді на Городецького - а всі ці барикади ми будували в перші дні - ми знайшли дві бойові розтяжки. Діти могли підійти, могли грати, і воно могло вибухнути… Тому Самооборона зараз на Майдані проводить благоустрій цієї території ", - заявив Парубій в ефірі програми "Свобода слова".

Також за його словами, активістів, які і досі залишаються на головній площі столиці, збираються об'єднати за допомогою Центру патріотичного виховання.

"Ми будемо закликати всіх наших прихильників, щоб ми об'єднувалися навколо створення цього центру. А не без всякої мети, по центру Києва ходити зі зброєю, лякаючи пересічних киян, які виходячи з переходу, інколи просто потрапляють в незрозумілі ситуації, коли бачать людей зі зброєю" , - резюмував секретар РНБО.

Як повідомлялося раніше, Парубій заявляв, що під час бою під Луганськом загинули самооборонці Майдану

Повʼязані теми:

Наступна публікація