Київській поліції повідомили про викрадення чоловіка на Оболоні

Київській поліції повідомили про викрадення чоловіка на Оболоні

Київській поліції повідомили про викрадення чоловіка на Оболоні

За словами заявниці, невідомі в масках викрали чоловіка. / Фото: Архів

Чоловіка начебто викрали двоє осіб у масках.

До чергової частини Оболонського управління поліції зателефонувала жінка і повідомила про викрадення чоловіка поблизу автозаправки по Оболонському проспекту.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише речниця київської поліції Оксана Блищик.

За словами заявниці, двоє осіб у масках посадили чоловіка у багажник автомобіля "Шевроле Авео" червоного кольору та повезли у невідомому напрямку.

Усім автопатрулям передано орієнтування щодо розшуку автомобіля, поліція встановлює свідків та очевидців правопорушення.

Але жінка, яка заявила про викрадення чоловіка не виходить зв'язок, тому правоохоронці не можуть з'ясувати обставини події.

Речниця поліції нагадує, що завідомо неправдивий виклик спеціальних служб, у тому числі поліції, карається законом.

Нагадаємо, 4 квітня зник львів'ян Тарас Позняков. Вранці він виїхав зі Львова на власному автомобілі, взявши, за деякими даними, невідомого попутника через популярний сервіс BlaBlaCar, проте в Київ так і не доїхав.

Зазначається, що Позняков працює помічником судді Шевченківського районного суду. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство), оскільки за цією статтею зазвичай відкривають провадження у випадках зникнення людей. Також водія оголосили у всеукраїнський розшук. Пізніше в Київській області було виявлено його автомобіль.

Повʼязані теми:

Наступна публікація