Кияни під Радою вийшли на мітинг проти гей-параду

Кияни під Радою вийшли на мітинг проти гей-параду

Активісти-противники пропаганди гомосексуалізму часто виходять з протестами на вулиці українських міст / Фото: zik.com.ua

Люди скандували: "Ганьба політикам, які підтримують сексуальні розбещення!"

Біля стін Верховної Ради України відбувається акція протесту проти ухвалення законопроекту щодо гомосексуалізму в Україні та проведення гей-параду в Києві

Так, з восьмої ранку вздовж вулиці Грушевського через дорогу від будівлі парламенту розмістилися близько 300 учасників акції протесту.

Вони скандують "Ні легалізації гомосексуалізму!", "Нас більшість і ми проти гомосексуалізму!", "Збережемо родину, збережемо Україну!", "Ні гомосексуалізму в Україні!".

Крім того, протестувальники тримають плакати з написами "Ганьба політикам, які підтримують сексуальні розбещення!", "Геть ГОМОзаконопроект 2342!", "Захистіть родину та дітей!", а також зображення перекресленої веселки.

Таким чином активісти намагаються протистояти ухваленню законопроекту №2342 "Про внесення змін до законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні" (ініціатор - Кабінет Міністрів України).

Учасники акції представляють різні вікові категорії - на мітингу присутні як молодь, так і люди середнього й похилого віку.

Правоохоронці стоять уздовж дороги, стежачи за тим, щоб учасники акції не виходили на проїжджу частину.

Рух вулицею Грушевського не перекрито.

Як повідомлялося раніше, свободівці зібралися фізично "дати відсіч" геям на параді.

Біля стін ВР відбувається акція протесту проти гомосексуалізму в Україні

Біля стін ВР відбувається акція протесту проти гомосексуалізму в Україні

Повʼязані теми:

Наступна публікація