Через негоду у Києві не працюватимуть школи та дитсадки

Через негоду у Києві не працюватимуть школи та дитсадки

Фото: Associated Press

У найближчі два дні 11 та 12 лютого погодні умови у столиці погіршаться, кількість опадів збільшиться.

У Києві через погіршення погодних умов та снігопади 11 та 12 лютого будуть зачинені школи та дитячі садки. Відповідне рішення у середу, 10 лютого, ухвалила столична влада.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Столична влада звернулася до керівників компаній та установ поставитись із розумінням до цієї ситуації та врахувати батькам школярів вимушену відсутність на робочому місці як дистанційну роботу", - йдеться в повідомленні.

За словами в. о. першого заступника голови КМДА Валентина Мондриївського, останні дні техніка та комунальники працюють на межі можливостей, але негода не відступає і прогноз на найближчі дні – невтішний.

"Ми ухвалили оперативне рішення, що дасть змогу максимально розвантажити транспортні шляхи та мінімізувати паркування вздовж доріг, щоб дорожники могли без перешкод прибирати сніг. Тільки в столиці на сьогодні загальна кількість педагогічного персоналу разом із дітьми – майже 500 тисяч осіб. А це й логістика до місць навчання та роботи, і велике навантаження на транспортну систему міста. Тому припинення очного навчання на два дні стане реальним розвантаженням столичних автошляхів", – заявив Мондриївський.

Як зазначається, педагогічні колективи готові на найближчі два дні організувати навчання в дистанційному режимі.

Новини України: у Києві через негоду громадський транспорт курсує без дотримання графіка

Новини України: у Києві через негоду громадський транспорт курсує без дотримання графіка

Повʼязані теми:

Наступна публікація