У багатоповерхівці в Києві прогримів вибух

Напередодні господар квартири самовільно зірвав газовий вентель та увімкнув аварійну кухонну плиту.

В одній з квартир Дніпровського району Києва через витік газу стався вибух, внаслідок якого постраждав 55-річний мешканець.

Про це повідомляє прес-служба київської поліції у Facebook.

У п'ятницю вранці, 6 жовтня, сусіди почули запах одоранту і викликали аварійну службу. Виявилося, що кухонна плита господаря цього помешкання знаходиться у аварійному стані, тому увесь будинок відключили від газопостачання.

Проте власник квартири самостійно зірвав газовий вентиль і підключився до системи, в наслідок чого стався вибух. У помешканні було пошкоджено вікна, стіни, газову плиту та кухонні меблі. Інша частина будинку не пошкоджена. 

Столична поліція встановлює обставини вибуху у квартирі (ФОТО) Подія сталася у Дніпровському районі Києва, де в помешка...

Опубліковано Поліція Києва 7 жовтня 2017 р.

Необачного господаря з опіками голови та руки доставили в лікарню. За свідченнями сусідів, вони давно скаржаться на чоловіка, бо він нібито неадекватно поводиться. Нині правоохоронці опрацьовують матеріали справи та визначаються з правовою кваліфікацією інциденту.

Раніше повідомлялося, що у Дрогобичі в ніч проти 4 жовтня стався вибух із пожежею у шестиквартирному будинку. Інцидент стався стався внаслідок порушення правил використання газового балона. 

Львів'янин потрапив до реанімації з опіками тіла через вибух газу в квартирі

Львів'янин потрапив до реанімації з опіками тіла через вибух газу в квартирі

Повʼязані теми:

Наступна публікація