У центрі Києва 9 жовтня заборонять рух транспорту

У центрі Києва 9 жовтня заборонять рух транспорту

Фото: УНІАН

На цей час буде внесено відповідні зміни в роботу міського пасажирського транспорту.

У понеділок, 9 жовтня, в центрі Києва буде заборонено рух транспорту через проведення на стадіоні "Олімпійський" футбольного матчу між збірними України і Хорватії.

Про це йдеться на сайті КМДА.

Зокрема, у цей день буде заборона зупинки та стоянки транспортних засобів на вул. Казимира Малевича (від вул. Ковпака до вул. Івана Федорова) та на вул. Миколи Грінченка (від вул. Івана Федорова до вул. Кіровоградської) з 06:00 9 жовтня до 01:00 10 жовтня, крім транспортних засобів учасників заходу.

Також буде заборона зупинки та стоянки транспортних засобів на вул. Еспланадній від вул. Басейної до вул. Саксаганського з 06:00 9 жовтня до 01:00 10 жовтня;

Окрім того, заборона руху всіх видів транспортних засобів на час проведення маршу вболівальників збірної Хорватії за маршрутом: вул. Івана Федорова, 10 – вул. Івана Федорова – вул. Велика Васильківська – вул. Велика Васильківська – вул. Ділова – вул. Еспланадна – ДП НСК «Олімпійський».

Організатори столичного марафону влаштували для автомобілістів проїзди під час забігу

Організатори столичного марафону влаштували для автомобілістів проїзди під час забігу

З 18:00 9 жовтня до 01:00 10 жовтня буде заборонено рух транспортних засобів (крім пасажирського транспорту) по вул. Еспланадної від вул. Басейної до вул. Саксаганського.

Згідно з інформацією, також діятиме заборона руху всіх видів транспортних засобів на час проведення маршу вболівальників збірної України «Вірні збірній» за маршрутом: бульвар Тараса Шевченка, 13 (парк імені Тараса Шевченка) – бульвар Тараса Шевченка – вул. Хрещатик – Бессарабська площа – вул. Басейна – вул. Еспланадна – ДП НСК «Олімпійський».

На цей час буде внесено відповідні зміни в роботу міського пасажирського транспорту загального користування відповідно до тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, у столиці десятки вулиць перекриють чи обмежать через проведення марафону. Для автомобілістів організатори влаштували можливі точки проїзду. Їх пропускатимуть у перервах між бігунами. Це не стосується рятувальних чи ремонтних служб, їм доступ до місця призначення обіцяють надавати на вимогу. Та до третьої години дня у неділю понад чотири десятки вулиць і площ будуть закриті для всіх. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація