У Вишневому під Києвом зіткнулися три маршрутки, є постраждалі

У Вишневому під Києвом зіткнулися три маршрутки, є постраждалі

Фото: ГУ НП в Київській області

Попередньо правоохоронці встановили, що одному з водіїв маршруток стало зле за кермом.

У місті Вишневе сталася потрійна ДТП за участю маршруток.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

"За попередніми даними, 65-річному водієві маршрутного автобусу №732 стало зле, і він виїхав на зустрічну смугу. Там сталося зіткнення з двома іншими автобусами №№ 306 та 723, що рухались у протилежному напрямку", - розповіли правоохоронці.

Унаслідок аварії постраждали двоє водіїв та два пасажири, яких з різними тілесними ушкодженнями доправили до районної лікарні.

Наразі на місці аварії працює слідчо-оперативна група, допитуються учасники ДТП, свідки, встановлюються всі обставини та причини транспортної пригоди.

Нагадаємо, нелюдські умови вже стали традицією міжміських перевезень в Україні. Пасажири скаржаться на те, що в маршрутках відпадають сидіння, крісла розміщені так, що ноги ледь влазять, сервіс не поліпшується, натомість ціни ростуть. 

Після останніх інцидентів зі смертельними випадками патрульні поліцейські почали спецоперацію "Перевізник".

"Виявлено 382 технічно несправних транспортних засоби. З них 79 переобладнані з порушеннями відповідних норм і стандартів. Загалом виявлено понад 2000 порушень законодавства, допущених водіями-перевізниками. Зафіксовано 10 фактів керування автобусами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння", - наголосили у поліції.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація