У Києві рецидивіст посеред дня грабував школярів

У Києві рецидивіст посеред дня грабував школярів

Фото: pixabay.com

Злочинець силою відбирав у дітей смартфони.

У Шевченківському районі Києва раніше судимий 22-річний чоловік відбирав мобільні телефони у дітей до 12 років. Про це повідомив речник Генеральної прокуратури Андрій Лисенко на сторінці у соцмережі Facebook.

"Зловмисник орудував на території житлового масиву "Сирець" у Шевченківському районі Києва. Як установлено слідством, його жертвами у період з 28 січня по 10 лютого 2019 року стало щонайменше 3 дітей (2 хлопчики та дівчинка) віком до 12 років.

Чоловік нападав на школярів вдень на вулиці та відбирав мобільні телефони. У двох випадках зловмисник застосував відносно дітей фізичне насильство", - розповів він.

Зазначається, що 10 лютого правоохоронці упізнали зловмисника і намагались затримати його на вулиці. Злочинець чинив опір та важко трамвував одного з поліцейських, але його затримали.

"Нападником виявився 22-річний місцевий мешканець, раніше неодноразово судимий. Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 186 (грабіж), ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу), ч. 2 ст. 345 (насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України", - уточнив Лисенко.

За клопотанням Київської місцевої прокуратури № 10 судом стосовно підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без застосування застави. Перевіряється його причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Нагадаємо, 23 січня поліція Запоріжжя затримала 19-річного педофіла, якого підозрюють у розбещенні дітей.

Як уберегти свій багаж від крадіжок в аеропорту

Як уберегти свій багаж від крадіжок в аеропорту

Повʼязані теми:

Наступна публікація