У Києві маршрутка врізалася у фуру. Є постраждалі

У Києві маршрутка врізалася у фуру. Є постраждалі

Фото: Інформатор

Одного з пасажирів "вирізали" з понівеченого автобуса рятувальники.

У Києві на кільцевій дорозі неподалік "Ашану" 1 лютого ввечері маршрутка зіткнулася з вантажівкою. Постраждали семеро пасажирів.

Про це повідомляє "Інформатор".

Маршрутка №576 "Богдан" рухалася у бік проспекту Перемоги. За словами одного з пасажирів, автомобіль стало "водити". В результаті чого він врізався в припарковану на узбіччі фуру. Від удару у маршрутки вилетіло лобове скло, а чоловіка, який сидів праворуч від водія, затисло між сидіннями. Він не зміг самостійно покинути салон. Рятувальники вирізали потерпілого за допомогою бензорізу. Його госпіталізували з серйозними травмами голови і ніг.

Крім того, в аварії постраждали ще шість пасажирів. Їм надали першу допомогу і також госпіталізували з травмами голови і кінцівок. На щастя, обійшлося без загиблих. Водій "Богдана" відбувся подряпинами і переляком. Коментувати те, що трапилося він відмовився, але пасажири стверджували, що він був дуже втомленим і неуважним. А маршрутне таксі перебувало в поганому технічному стані.

У фури незначно пошкодився задній бампер. Водія вантажного авто на місці не було. Його пошуком займається слідчо-оперативна група, транспорт зареєстрований в Черкасах. За яких обставин сталася ДТП, на даний момент невідомо.

На місці працювали шість карет швидкої допомоги, співробітники ДСНС, патрульні та слідчо-оперативна група. Деталі події встановить слідство.

Нагадаємо, на Одещині 31 січня сталася аварія на трасі Київ-Ізмаїл. Під час ДТП за участю маршрутки були травмовані 14 людей, загинула 14-річна дівчинка і ще одна пасажирка померла в лікарні. Поліція відкрила кримінальне провадження. 

Водій-винуватець ДТП з маршруткою на Одещині їхав на краденій машині

Водій-винуватець ДТП з маршруткою на Одещині їхав на краденій машині

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація