Бізнесмен, 29 років, під наркотиками: Геращенко розповів про винуватця смертельної ДТП у центрі Києва

Бізнесмен, 29 років, під наркотиками: Геращенко розповів про винуватця смертельної ДТП у центрі Києва

Фото: kiev.informator.ua

На місці трагедії перебував його батько, спершу розповідали, ніби водієві стало зле за кермом.

Поліцейські затримали водія, який напередодні на столичній площі Перемоги виїхав на червоне світло і на швидкості врізався в автомобілі, внаслідок чого загинула 48-річна жінка. Трагедія сталася в годину пік у самому центрі Києва, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Відео з камер спостереження у високій якості дозволяє побачити, що на було за мить до аварії. Audi раптово таранить Volkswagen, відтискає його вбік і лише набирає швидкість – на площі дивом розминається з  автівками, що їдуть напереріз, і мчить далі – просто в автомобілі, які стоять на світлофорі. У підсумку – п’ять розтрощених машин, найбільший удар прийшовся на Mazda. Медики забирають кермувальницю, але врятувати жінку не вдається.

Чоловік, який спричинив смертельну ДТП у Києві, був під дією наркотиків – МВС

Чоловік, який спричинив смертельну ДТП у Києві, був під дією наркотиків – МВС

"Він просто їхав, мчав на маму. Це червоне світло, і він просто мчить", - сестри Ірина та Ольга не можуть повірити у те, що сталося. "Я не хочу думати про це. Я хочу, щоби вона жила", - кажуть вони. Напередодні жінка лише виїхала з дому, а за три хвилини до аварії встигла телефоном поговорити зі своїм чоловіком. "Вона краще за всіх водила. Спокійно їздила. Її всі люблять, все місто любить. Вона присвятила нам усе життя", - кажуть рідні.

Поки медики рятували жінку, водій Audi то сидів в салоні свого авто, то з кимось спілкувався телефоном. На місце приїхав і батько чоловіка, який всіляко намагався уникнути телекамер. Після винуватця ДТП і ще одного з водіїв шпиталізували. Наразі відомо, що за кермом Audi був 29-річний столичний бізнесмен Олексій Сахаров. Палату підозрюваного охороняють силовики, невдовзі суд визначить, чи перебуватиме він під вартою. Що стало причиною такого маневру – фахівці визначать, коли проведуть усі експертизи.

На місці трощі вже говорилося про те, що кермувальнику раптово стало зле. Але радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що Сахаров перед тим, як сісти за кермо, вживав наркотики. "Ця людина, котра врізалася в автомобіль жінки, була під дією наркотиків. Це була людина, котра була схильна до порушення закону", - наголосив депутат. Винуватцю ДТП загрожує до восьми років в'язниці. Із загиблою жінкою прощатимуться на її рідній Одещині.

Кореспондент ТСН Антон Страшко

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація