У Києві без опалення залишається 234 будинки

У Києві без опалення залишається 234 будинки

Фото: УНІАН

Причиною є аварійні пошкодження тепломереж.

У Києві наразі без централізованого опалення залишаються 234 житлові будинки.

Про це повідомляє "Київенерго".

Компанія, за розпорядженням КМДА, підключає столичні будинки до тепла. Під час розгортання системи централізованого опалення було виявлено 396 аварійних пошкоджень тепломереж, сьогодні 82 з них перебувають в роботі.

Згідно із повідомленням, протягом доби "Київенерго" ліквідувало 96 аварійних пошкоджень на столичних тепломережах та виявило 46 нових.

"Якість теплопостачання безпосередньо залежить від стану мереж. Зазначимо, 70% тепломереж Києва вже вичерпали свій 25-річний ресурс експлуатації та потребують заміни", - наголошують у компанії.

Нагадаємо, на Київщині близько тисячі школярів не пішли на навчання через мільйонний борг за опалення. У школі №3 міста Яготина, Київської області, діти не потрапили на уроки, через те, що не було підключено опалення.

Батьки школярів розповіли ТСН.ua, що після того, як закінчилися канікули, діти до школи так і не пішли. У школі перебувати неможливо, тому що дуже низька температура, а опалення просто немає. Будь-якої іншої інформації батькам про те, коли школа відновить роботу немає.

Українці мерзнуть у квартирах в очікування на опалення

Українці мерзнуть у квартирах в очікування на опалення


 

Повʼязані теми:

Наступна публікація