У Києві агресивний чоловік зламав палець поліцейському

У Києві агресивний чоловік зламав палець поліцейському

Фото: УНІАН

Зловмисник був п’яний і чинив опір під час затримання правоохоронцями.

У Києві п’яний чоловік під час затримання правоохоронцями зламав палець працівнику поліції.

Про це повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

"До столичної поліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення про те, що на проспекті Валерія Лобановського невідомий стоїть на проїжджій частині та заважає руху автомобілів. На виклик виїхав екіпаж патрульної поліції", - розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

За його словами, на місці події патрульні виявили чоловіка, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, поводився агресивно й висловлювався нецензурною лайкою.

"Для складання протоколу за перебування у громадському місці у п’яному вигляді співробітники патрульної поліції прийняли рішення щодо адміністративного затримання фігуранта. Правопорушник почав опиратися, штовхав поліцейських. У результаті під час затримання один із правоохоронців отримав тілесні ушкодження у вигляді зламаного пальця руки", - додав він.

Наразі зловмисник, який виявився 40-річним уродженцем Харківської області, затриманий, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Чоловіку загрожує до двох років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше на Миколаївщині депутат облради порушив ПДР і погрожував поліцейським пістолетом. Чоловік влаштував перегони з правоохоронцями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація