У центрі Києва проведуть шкільний ярмарок

У центрі Києва проведуть шкільний ярмарок

Фото: УНІАН

Ярмарок відбудеться 15 та 16 серпня з 09:00 до 20:00.

У суботу та неділю, 15 та 16 серпня, у столиці відбудеться загальноміський Шкільний ярмарок на вул. Хрещатик.

Це соціальний проєкт, завдяки залученню до участі у ярмарку безпосередніх товаровиробників та дистриб’юторів, ціни будуть на 15–20% нижчими, ніж у роздрібній торговельній мережі.

Ініціатор та організатор проведення – КП "Міський магазин".

"На Шкільному ярмарку-2020 буде представлений величезний асортимент товарів від українських і зарубіжних виробників: шкільна форма, ортопедичне взуття, рюкзаки та портфелі, одяг для наймодніших школярів, книжки, зошити, яскраві обкладинки, різноманітні ігри, багато інших цікавих і необхідних аксесуарів – усе для того, щоб зробити навчальний рік для школярів легким та пізнавальним", – наголошують комунальники.

У заході візьмуть участь підприємці з Полтавської, Львівської, Черкаської, Київської, Тернопільської, Херсонської та Дніпропетровської областей. Товари шкільного асортименту високої якості також запропонують споживачам київські підприємства легкої промисловості.

 

Шановні кияни та гості столиці! Поспішаємо вам повідомити, що вже в ці вихідні, у суботу та в неділю 15 та 16 серпня, у...

Опубліковано КП "Міський магазин" Вівторок, 11 серпня 2020 р.

Коли: у суботу та в неділю з 09:00 до 20:00.

Де: непарний бік нижнього тротуару вулиці Хрещатик від будинку № 13/2 до будинку № 23-а (у межах вулиць Архітектора Городецького та Богдана Хмельницького) у Шевченківському районі.

Нагадаємо, дизайнер Андре Тан дав поради, як підготувати гардероб дитини до школи

Повʼязані теми:

Наступна публікація