У центр Києва стягнули силовиків: що трапилося

У центр Києва стягнули силовиків: що трапилося

Фото: УНІАН

У столиці заплановано проведення кількох акцій.

У центрі Києва поліція посилила заходи безпеки. За словами правоохоронців, це зроблено для того, аби не допустити порушень громадського порядку та забезпечити мирне проведення запланованих акцій.

Як повідомляє пресслужба МВС, поліцейські спільно із військовослужбовцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування.

"Сьогодні у центральній частині Києва анонсоване проведення масових акцій, зокрема і під будівлею Верховної Ради України. Задля забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування у посиленому режимі. Поліцейські проводять з учасниками заходів превентивну роз’яснювальну роботу аби не допустити порушень публічної безпеки та порядку", - розповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі Києва, біля стін Верховної Ради під час акції протесту через "мовний" законопроєкт, внесений нардепом Максимом Бужанським, сталися сутички між активістами та правоохоронцями

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація