Смертельна ДТП під Києвом: з'явилися нові дані про стан постраждалого 14-річного хлопчика

Смертельна ДТП під Києвом: з'явилися нові дані про стан постраждалого 14-річного хлопчика

Святослава Цурканова перевели з реанімації Охматдиту до звичайної палати.

Хлопчика, який єдиний вижив у жахливій ДТП, 14-річного Святослава Цурканова перевели з реанімації Охматдиту до звичайної палати. Уся родина хлопця - батько, мати, 4-річна сестричка та 10-річний братик - загинула в страшній аварії, що сталася під Києвом 12 липня.

Про це пишуть Podrobnosti.ua.

Долею Святослава буде опікуватися рідний дядько.

14 липня Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід винуватцю смертельної ДТП: суд постановив взяти Антона Желепу під варту на два місяці. Йому загрожує до 10 років за ґратами.

В день аварії Желепа мчав по Столичному шосе зі швидкістю 180 і влетів в автівку родини Цурканових. За кермом Желепа був напідпитку і під впливом наркотиків. Вміст алкоголю в крові чоловіка всемеро перевищував норму.

Зазначимо, що 39-річний Антон Желепа давно відомий своєю непростою вдачею, починаючи з 2007 року, він неодноразово мав проблеми із законом.

У 2020 році притягувався за домашнє насильство – бив дружину та дитину (загалом у Желепи - троє дітей). У 2018 році влаштував бійку. За словами очевидців, Желепа любив дебоширити. У 2010 році він вчинив аварію, у якій загинула 18-річна дівчина. Відсидів три роки. 13 років тому він був засуджений за завдання травм правоохоронцеві, але справу закрили, бо збіг строк давності. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація