У Києві на рейки метро впала людина

У Києві на рейки метро впала людина

У київській підземці сталася нештатна ситуація / Фото: УНІАН

НП трапилася на станції "Осокорки".

У столиці протягом години було частково зупинено рух поїздів зеленої гілки метро. Це сталося через падіння пасажира на рейки.

Як повідомляє прес-служба столичного метрополітену, надзвичайна пригода сталася на станції "Осокорки". Людина з невідомих поки що причин опинилася на коліях підземки.

Частково зелену гілку було перекрито. Рух поїздів відбувався від станції "Сирець" до станції "Видубичі" та від станції Червоний Хутір" до станції "Харківська".

 

Увага! На станції "Осокорки" падіння пасажира на колії. Рух поїздів тимчасово організовано від станції "Сирець" до станції "Видубичі" та від станції Червоний Хутір" до станції "Харківська".

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 9 квітня 2016 р.

Приблизно через годину було відновлено звичайний режим роботи метро. Повідомляється, що пасажир залишився живим.

 

Рух по зеленій гілці відновлено в звичайному режимі. Спокійної суботи!

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 9 квітня 2016 р.

Днями в Києві потяг метро збив п'яного чоловіка, який сам виліз на колії. Винуватець пригоди вижив, але пояснити свій учинок не зміг.

Напередодні ж увечері одразу чотири центральні станції метро раптово закрили "з технічних причин". Як з'ясувалося, приміщення перевіряли через повідомлення про закладену вибухівку. Мінування виявилося хибним, станції були знову відкриті для пасажирів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація