У Києві горів ринок

У Києві горів ринок

У Києві горів ринок

Фото: ГУ ДСНС у Києві

Внаслідок пожежі згоріла частина даху торгового ряду

У Києві вчора, 2 травня, пізно ввечері сталася пожежа на столичному ринку. Про це повідомили у прес-службі ДСНС у м. Києві.

На вул. Миропільській спалахнув кіоск. В результаті займання, вогонь перекинувся на дах торгового ряду.

"Внаслідок пожежі згоріло та пошкоджено два кіоски та покрівлю на площі 100 кв. м. До гасіння пожежі було залучено 7 одиниць основної та спеціальної пожежної техніки, а також 30 чоловік особового складу", - зазначили у ДСНС.

Нагадаємо, Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає суспільство під час відпочинку в лісі і біля водойм дотримуватися елементарних правил безпеки, а також проводити профілактично-роз'яснювальну роботу зі своїми дітьми.

Також додають, щоб уникнути лісових пожеж, потрібно дотримуватися ряду простих правил: розводити багаття в лісі тільки в призначених для вогнищ місцях; не засмічувати місце відпочинку; захищати і очищати місце розпалювання багаття; не розводити відкритий вогонь поруч із сухою рослинністю і господарськими будівлями; не розкидати недопалку і сірники на суху лісову підстилку; забороняти дітям гратися з багаттям; не створювати звалища в лісі і на прилеглих територіях; прибрати місце погашеного багаття і переконатися у відсутності горіння.

Повʼязані теми:

Наступна публікація