Правоохоронці спіймали псевдомінера столичного метро

Правоохоронці спіймали псевдомінера столичного метро

Анонім зателефонував та сказав, що через кілька хвилин станція метро "Арсенальна" вибухне / Фото: Reuters

Псевдомінер виявився безробітним із Хмельницької області.

Правоохоронці протягом двох днів шукали псевдомінера київського метро і їхні пошуки увінчалися успіхом: вони затримали злочинця.

Нагадаємо, що з'явилося повідомлення про замінування станції Київського метрополітену. Анонім зателефонував та сказав, що через кілька хвилин станція метро "Арсенальна" вибухне. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу, експертів-вибухотехників та інспекторів кінологів зі службовими собаками. Співробітники міліції ніяких підозрілих предметів, що могли б становити загрозу життю та здоров'ю громадян.

Протягом двох діб оперативники карного розшуку лінійного управління столичної міліції встановили особу псевдомінера та визначили його місце знаходження. Ним виявився 35-річний чоловік, безробітний, без постійного місця проживання, уродженець Хмельницької області.

У скоєному "мінер" повністю зізнався, однак мотиву свого вчинку пояснити не зміг. Лише повідомив, що був у стані алкогольного сп'яніння. "Мінеру" загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Нагадаємо, що сьогодні столичне метро працюватиме на годину довше

Повʼязані теми:

Наступна публікація