День Києва 2013: програма найцікавіших заходів

День Києва 2013: програма найцікавіших заходів

На Оболонській набережній відбудеться шоу феєрверків / Фото: Фото EPA/UPG

Для містян готують вражаючу програму святкування Дня Києва 2013.

Програма святкування Дня Києва 2013 порадує киян цікавими творчими та спортивними проектами.

Вперше однією із локацій святкування Дня Києва 2013 буде Історико-архітектурна пам'ятка-музей "Київська фортеця", де відбудеться концертна програма за участю духових оркестрів. 

Читайте: Київські музеї можна буде відвідати безкоштовно

На Співочому полі Печерського ландшафтного парку відбудеться фольк-опера "Коли цвіте папороть" за участю Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Г. Верьовки.

Також в українській столиці пройде мистецький проект "Андріївський узвіз та Монмартр – культурні побратими". 

Крім того в столиці пройдуть перегони Race Horizon Park 2013, заради яких перекриють майже всю центральну частину столиці.

На День Києва 2013 будуть відзначати Олімпійське 100-річчя. З нагоди проведення у Києві І Всеросійської Олімпіади відбудеться відкриття тематичної виставки у Музеї історії міста Києва.

Спеціально для туристів, що завітають до Києва 25 та 26 травня, відбуватимуться мультиспортивні туристські перегони.

Відмітимо, що на Оболонській набережній відбудеться шоу феєрверків із лазерними спецефектами. 

Традиційно на Майдані Незалежності відбудеться святковий концерт за участю зірок української сцени: Катерини Бужинської, Наталії Могилевської, Ірини Білик, співачки Альоші, молодіжних гуртів "Время и Стекло" та "Антитіла".

Також кияни зможуть відвідати НСК "Олімпійський" та побачити , як обиратимуть "Футбольну королеву", а на вул. Хрещатик, біля Пасажу,  відбудеться встановлення Почесних зірок.  

Додамо, що на День Києва 2013 в столиці відбудуться ще дві міжнародні гонки: велопарад любителів "Велодень" і любительські жіночі велоперегони.

Повʼязані теми:

Наступна публікація