КМДА розпорядилась почати підготовку до весняного призову

КМДА розпорядилась почати підготовку до весняного призову

Архівне фото

Очолить міську призовну комісію заступник Кличка Дмитро Давтян.

У Києві розпочалась підготовка до весняного призову – про це йдеться у розпорядженні КМДА від 4 березня. Керувати міською призовною комісією буде заступник мера столиці Віталія Кличка Дмитро Давтян.

Головам райадміністрацій доручили підбити підсумки осіннього призову минулого року та організувати цьогорічну кампанію, створити районні призовні комісії, затвердити їхній склад та забезпечити всім необхідним.

Нацполіцію попросять надати допомогу військовим комісаріатам столиці у розшуку призовників, які ухиляються від призову, та забезпечити порядок на призовних дільницях. А Департамент охорони здоров'я має забезпечити роботу військово-лікарської комісії Київського міського військового комісаріату з 11 березня до 15 липня 2019 року для проведення медогляду призовників.

У КМДА зазначили, що до стандартних аналізів, які здають призовники, додається проведення серологічного аналізу крові на: ВІЛ, гепатит "В", гепатит "С" (anti-HCV) та інші.

Також буде рекомендовано розглянути можливість організації роботи буфету в їдальні Київського міського збірного пункту.

Нагадаємо, згідно з указом президента від 30 січня, призов на строкову службу громадян, яким виповнилося 20 років та які не досягли 27-річного віку та не мають права на відстрочку чи звільнення, буде здійснюватися у квітні-червні та жовтні-грудні 2019 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація