Букет нареченої своїми руками: покрокове керівництво, відео Реклама

Букет нареченої своїми руками: покрокове керівництво, відео

Флористична майстерня "Квіточка" за дванадцять років роботи виготовила більше двох тисяч весільних букетів різноманітних форм і розмірів.

У нашій службі передбачена безкоштовна доставка квітів по Києву, оплата банківською картою, що дуже зручно, враховуючи "клопіт" майбутньої події.

Для виготовлення весільних букетів флористи нашого салону використовують різні техніки. Однак не будемо відволікатися, заглиблюючись в подробиці, розглянемо найпростішу. Створимо разом з вами букет нареченої, використовуючи спіральну техніку. У статті буде покрокова інструкція, нижче - посилання на відео, де ви побачите безпосереднє створення нашого з вами неповторного витвору.

До складу композиції увійдуть наступні компоненти:

  • лізантуси (эустоми);
  • персикові піоноподібні,
  • білі, червоні та рожеві троянди;
  • салатові орхідеї;
  • садові бегонії;
  • зелень.

Використовуйте будь-які квіти, які тільки захочете: нехай ваш головний весільний аксесуар буде унікальним, не бійтеся експериментувати!

Підготовка

Всі квіти і рослини необхідно спочатку привести в максимально естетичний вигляд. Видаляємо непотрібні листки, голки, некрасиві пелюстки. Ретельно очищаємо стебла до того рівня, де у нас буде починатися "ніжка" букета. Квітки орхідеї і бегонії тейпіруємо на флористичному дроті (див. відео).

Починаємо

Квіти і гілочки зелені збираємо по спіралі, розташовуючи їх під кутом. Букет тримаємо в лівій руці, правою по одному додаючи рослини. Вільний простір між великими квітками заповнюємо лізантусами, кущовими трояндами і гілочками зелені, ретельно стежачи за тим, щоб листя і квітки були спрямовані "обличчям до глядача". Кожен наступний ряд повинен бути трохи нижче. Використовуйте дзеркало: в ньому ви краще зможете переглянути композицію.

Після того, як букет зібраний, перев'язуємо стебла міцним шнуром. Тепер ретельно переглядаємо свій шедевр з усіх боків, по можливості виправляємо те, що не подобається, занадто "стирчачі" дрібні елементи не намагаємося "посадити глибше" - краще акуратно відрізаємо ножицями. Підрізаємо стебла.

Розміщуємо наш букет в воду на кілька годин, давши йому можливість гарненько "напитися". За цей час квіти трохи відкриються, розпрямляться і "подружаться".

Ну і нарешті!

Дістали букет з води, підсушили і затейпірували стебла. На завершення - огорнули "ніжку" атласною стрічкою, закріпивши її шпильками. Стрічку слід підбирати того відтінку, який присутній в композиції.

І не турбуйтеся, якщо щось вийшло не так, як ви собі уявляли. У будь-якому випадку цей "живий шедевр" стане самим незабутнім атрибутом вашого весілля!

Якщо ви не впевнені в своїх силах, не бійтеся звертатися до флористів: ми завжди йдемо назустріч клієнтам. Розглянемо ваш бюджет, підкоригуємо склад весільного букета. Замовлення квітів у Києві працює цілодобово, доставка букетів доступна в будь-який час, зручний вам.

Наступна публікація