Як Київ бореться зі снігом: Кличко оприлюднив відео

Як Київ бореться зі снігом: Кличко оприлюднив відео

Фото: КМДА

Минулої ночі зі столиці вивезли понад 1700 тонн снігу.

Майже тиждень негода вирує по всій території України, і в столиці зокрема. Дорожники та бригади комунальників із ручного прибирання працюють на вулицях міста цілодобово.

Мер Києва Віталій Кличко минулої ночі перевірив, як столицю прибирають від снігу.

Відео нічного прибирання міста Кличко опублікував у Facebook.

"Минулої ночі знову виїхав перевірити, як розчищають Київ від снігу. А сніжило всю ніч. Тільки за минулу добу в місті досипало ще 10 сантиметрів опадів. А в попередні дні – 35 сантиметрів", – написав Віталій Кличко.

Він зазначив, що вночі і зараз удень на вулицях столиці працюють понад 470 одиниць спецтехніки – чистять і вивозять сніг, обробляють дороги посипальними матеріалами. А також – майже 500 комунальників, які вручну розчищають двори, тротуари, зупинки громадського транспорту.

Минулої ночі зі столиці вивезли понад 1700 тонн снігу.

Мер нагадав, що спостерігати в режимі онлайн за тим, скільки снігоприбиральної техніки та де саме працює зараз у Києві, можна на інтерактивній мапі на сайті КМДА.

"Я вкотре звертаюся до водіїв: якщо вам потрібно у справах, – користуйтеся громадським транспортом, не виїжджайте в місто приватними авто! Щоб снігоприбиральна техніка могла швидше й ефективніше прибирати засніжені вулиці та проїзди. Автомобілі, припарковані в недозволених місцях та ті, що заважають прибиранню, можуть забрати евакуатори. За останніх три дні в місті евакуювали понад 640 автівок, що заважали дорожникам розчищати сніг", – зазначив Кличко.

 

Перевіряю дороги: Як чистили сніг в Києві минулої ночі

Друзі! Майже тиждень негода вирує по всій території України і в столиці зокрема. Дорожники та бригади комунальників із ручного прибирання працюють на вулицях міста цілодобово. Минулої ночі знову виїхав перевірити, як розчищають Київ від снігу. А сніжило всю ніч. Тільки за минулу добу в місті досипало ще 10 сантиметрів опадів. А в попередні дні - 35 сантиметрів. І вночі, і зараз удень на вулицях працюють понад 470 одиниць спецтехніки - чистять і вивозять сніг, обробляють дороги посипальними матеріалами. А також - майже 500 комунальників, які вручну розчищають двори, тротуари, зупинки громадського транспорту. Минулої ночі зі столиці вивезли понад 1700 тонн снігу. Нагадаю, що спостерігати в режимі онлайн за тим, скільки снігоприбиральної техніки та де саме працює зараз у Києві, можна на інтерактивній мапі на сайті КМДА: clean.kyivcity.gov.ua Я вкотре звертаюся до водіїв: якщо вам потрібно у справах, – користуйтеся громадським транспортом, не виїжджайте в місто приватними авто! Щоб снігоприбиральна техніка могла швидше й ефективніше прибирати засніжені вулиці і проїзди. Автомобілі, припарковані в недозволених місцях та ті, що заважають прибиранню, можуть забрати евакуатори. За останніх три дні в місті евакуювали понад 640 автівок, що заважали дорожникам розчищати сніг.

Опубліковано Віталієм Кличком Пʼятниця, 12 лютого 2021 р.

 

Нагадаємо, у Києві утримуються складні погодні умови: закрито школи, садочки, обмежено в'їзд вантажівок, міські служби працюють нон-стоп, скасовано ярмарки. 12 та 13 лютого очікується значне зниження температури. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація