У Києві знайшли мертвим сина екс-нардепа

У Києві знайшли мертвим сина екс-нардепа

Фото: Facebook/Дмитро Ржавський

У чоловіка залишилися шестеро дітей.

У Києві невідомі жорстоко вбили бізнесмена та сина екс-нардепа 40-річного Дмитра Ржавського.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook його батько, екс-заступник столичного мера Леоніда Черновецького Олександр Ржавський.

"Наш старший син загинув. Його вбили страшним варварським способом. Він вмирав вдень у калюжі крові на бетонній підлозі свого виробничого складу наодинці зі своїм убивцею. Він сам його привіз туди, як він думав, для розмови, сподіваючись, що своя територія буде якоюсь гарантією, що висловлені погрози - тільки слова", - розповів він.

За словами Ржавського-старшого, він знав про погрози, які отримував його син, але не міг уявити, наскільки це серйозно.

Страшный сон все продолжается, накручивая и вовлекая в гибельный водоворот все новых участников, расширяя его и умножая...

Опубликовано Aleksandr Rzhavsky Воскресенье, 1 июля 2018 г.

Своєю чергою співробітниця прес-служби поліції Інна Гамалій розповіла "Комсомольській правді в Україні", що слідчі розслідують справу як самогубство, бо на тілі чоловіка, виявили порізи вени і шиї канцелярським ножем.

"Жодного стороннього на складі не виявили. Були відслідковані всі камери відеоспостереження" - додали у поліції, уточнивши, що Дмитра Ржавського знайшли на Бориспільській, 7, де розташована база фірми BLITS-INVEST LLC, яка займалася гідроізоляційними матеріалами для будівництва.

Зазначимо, у чоловіка залишилися шестеро неповнолітніх дітей.

Нагадаємо, раніше у Черкасах було вбито депутата облради Сергія Гуру. Перед цим нападник забарикадувався в офісі, де перебував депутат. За повідомленнями ЗМІ, Гончар двічі вистрілив у груди і голову депутата. Сам нападник також отримав поранення - охоронець Гури відстрілювався з травматичної зброї.

Сергія Гуру та його вбивцю пов'язують хрещені діти і кров на руках

Сергія Гуру та його вбивцю пов'язують хрещені діти і кров на руках

Повʼязані теми:

Наступна публікація