У Києві водій маршрутки перевозив пасажирів "під кайфом"

У Києві водій маршрутки перевозив пасажирів "під кайфом"

Фото: Facebook / Патрульна поліція Києва

На нього склали адмінпротокол.

У Києві пасажирською маршруткою керував водій, який перебував під дією наркотиків. Його на Либідській площі зупинили і затримали патрульні.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Києва.

Про нетверезого перевізника повідомив один із пасажирів маршрутки. Патрульні завдяки камерам відеонагляду з'ясували орієнтовне місцеперебування автобусу та зупинили його на Либідській площі. У салоні перебували пасажири.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. Чоловік погодився пройти огляд у лікаря-нарколога. За результатами аналізів медик підтвердив, що водій перебуває під впливом наркотичних речовин.

Патрульні склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП і повідомили про це колег з відділу безпеки дорожнього руху та роботодавця водія.

Нагадаємо, раніше у Києві водій таксі на Peugeot розбив автомобіль відбійником, а потім в‘їхав у стовп. Як зізнався сам водій, він працював з 05:00 ранку і до 22:30. О 22:30 вирішив придбати собі вина і по дорозі додому випив половину пляшки. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація