У Києві вандали облили фарбою офіс нардепа Чумака

У Києві вандали облили фарбою офіс нардепа Чумака

У Києві вандали облили фарбою офіс нардепа Чумака

Фото: ГУ Національної поліції в Києві

Невідомі облили стіну будівлі фарбою та зробили надписи образливого та погрозливого характеру.

У Києві вандали облили фарбою та розписали громадську приймальню позафракційного народного депутата України Віктора Чумака, яка розташована за адресою вул. Попудренка, 18 а.

Про це повідомляє прес-служба депутата, передає УНІАН

Інцидент стався сьогодні зранку, 8 жовтня. Невідомі облили стіну будівлі фарбою та зробили надписи образливого та погрозливого характеру.

Своєю чергою, у поліції Києва розповіли, що наразі тривають розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання підозрюваного.

«За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує обмеження волі до п’яти років», - йдеться у повчідомленні.

Нагадаємо, у місті Ряшів, що на півдні Польщі, вандали нанесли написи червоною фарбою на будівлю почесного консульства України. Зокрема, на будинку консульства польською мовою написали: "Україна - ОУН-УПА", "Waffen SS Galitzien", біля герба України намалювали шибеницю і напис Raus (з німецької "геть" – Ред.), свастику і напис російською "нет". 

Пізніше посольство України в Польщі направило дипломатичну ноту польському МЗС через написи на будівлі українського консульства в Ряшеві

Повʼязані теми:

Наступна публікація