У Києві невідомий побив перехожого та відкрив стрілянину по його супутниці

Чоловікові здалося, що з нього насміхалися.

У Подільському районі Києва в ніч проти 8 жовтня сталася стрілянина, внаслідок якої одну людину шпиталізували із ушкодженням нижньої кінцівки.

Про це повідомляє "Київ оперативний" на своїй сторінці у Facebook.

Чоловік і жінка рухалися на пішохідному переході на перехресті вулиці Вишгородської та проспекта Правди. "Мабуть, десь відпочивали, трохи випили алкоголю і йшли додому. Настрій піднесений, а тому голосно сміялися та балакали між собою. Повз них проходив чолов‘яга, якому здалося, що парочка сміється з нього. Він перепитав у них, йому відповіли, що розмовляють між собою і не про нього", - йдеться у повідомленні. 

Стрілянина на вул. Вишгородській! Відео: https://youtu.be/BKBPB7hYLCE Ніч, близько 00:30, перехрестя вулиці Вишгородс...

Опубліковано Киев Оперативный 7 жовтня 2017 р.

Проте нападник наніс декілька ударів в обличчя чоловіку. Жінці зловмисник вистрелив у ногу з травматичного пістолета та втік у невідомому напрямку. Куля пройшла повз черевик та серйозно пошкодила жінці пальці ніг. Постраждалу шпиталізували. 

На місце інциденту одразу ж прибули працівники правоохоронних органів.

Раніше повідомлялося, що у Херсоні поблизу одного із супермаркетів невідомі відкрили стрілянину в бік двох громадян, що сиділи у легковій автівці. Постраждалих прооперували, загрози їхньому життю немає.

Повʼязані теми:

Наступна публікація