У Києві покінчив життя самогубством волонтер-іноземець

У Києві покінчив життя самогубством волонтер-іноземець

Фото: pixabay.com

Іноземець вистрілив собі у скроню з пістолета.

На орендованій квартирі чоловіка із вогнепальним пораненням у голову знайшла власниця оселі та викликала поліцію. За попередньою інформацією судово-медичного експерта, громадянин іншої держави вкоротив собі віку, пише у понеділок, 10 вересня, відділ комунікації поліції Києва.

"Правоохоронці провели огляд, опитали власницю квартири, сусідів та встановили особу загиблого. Це громадянин іншої держави, 1982 року народження, боєць спецзагону іноземної держави, інструктор Національної гвардії України. На місці події вилучили стартовий пістолет, перероблений на травматичний, та редакційне посвідчення одного з українських інтернет-ресурсів на ім’я загиблого", - розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Пізніше у понеділок відділ комунікації поліції Києва уточнив, що загиблий не був інструктуром Нацгвардіїї. 

Медичні працівники та судово-медичний експерт при огляді виявили вогнепальне поранення у скроню. За попереднім висновком фахівців, чоловік скоїв самогубство. Остаточна причина смерті буде встановлена під час проведення судово-медичної експертизи. Повідомляється, що за показами знайомих, загиблий останнім часом вів замкнутий спосіб життя, а на сторінці у соціальній мережі він залишив песимістичний допис.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією – самогубство.

Редактор інтернет-видання Юрій Бутусов у своєму Facebook повідомив, що знайдений загиблим в квартирі в Києві за місцем проживання є громадянин Ізраїлю Барі Бонен. Він тривалий час працював в Україні, був нагороджений за волонтерську діяльність медаллю однієї з громадських організацій.

Бутусов додав, що подейкують ніби Барі контактував з низкою державних структур України, в деталі контактів він своїх близьких не присвячував.

Найден погибшим в квартире в Киеве по месту проживания Бари Бонен - гражданин Израиля, который длительное время работал...

Опубликовано Юрием Бутусовым Понедельник, 10 сентября 2018 г.

Повʼязані теми:

Наступна публікація