У Києві на Печерську під час конфлікту підстрелили двох іноземних студентів

У Києві на Печерську під час конфлікту підстрелили двох іноземних студентів

Фото: Поліція Києва / Facebook

Правохоронці почали два кримінальні провадження.

У Печерському районі столиці на вулиці Євгена Коновальця ввечері 24 липня невідомий стріляв по ногах двох 20-річних студентів-іноземців. За інформацією ЗМІ, поранені два громадянина Азербайджану. 

Інцидент трапився близько 21:30, пише пресслужба поліції Києва. 

Під час конфлікту невідомий кілька разів вистрілив у бік молодиків, внаслідок чого ті отримали незначні травми нижніх кінцівок. Згодом студенти самостійно звернулися до лікаря, однак один з них відмовився від надання медичної допомоги. Також потерпілі відмовилися писати будь-які офіційні заяви.

Як повідомляє "Страна.ua" з посиланням на особисті джерела в Нацполіції, потерпілі студенти є громадянами Азербайджану. Стрілянина сталася біля ресторана "Монтеккі та Капулетті", після чого поліція ввела план "Сирена" з розшуку автомобіля "Мерседес Гелендваген" з держномером 50RV100. На місці інциденту знайшли гільзи 9 мм, за даними видання. 

Поліція відкрила два кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Фото: Поліція Києва / Facebook
Фото: Поліція Києва / Facebook

Нагадаємо, під Києвом невідомі відкрили вогонь по автівці, за кермом якої перебував 44-річний київський бізнесмен, віцепрезидент боксерського клубу Ігор Плекан. Внаслідок стрілянини він отримав щонайменше чотири вогнепальні поранення. Із ним в автомобілі їхав 7-річний син, якому кілери наказали втікати. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація