У Києві чоловік напідпитку побив священника, який нещодавно переніс інсульт

У Києві чоловік напідпитку побив священника, який нещодавно переніс інсульт

Фото: Київ Оперативний

Перехожим, які хотіли захистити священнослужителя, зловмисник демонстрував зброю та нецензурно висловлювався.

У Києві повідомлено про підозру чоловіку, який побив служителя церкви поблизу торгового центру на вул. Архітектора Вербицького.

Зловмисник був п'яним.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

"До правоохоронних органів столиці звернулись небайдужі громадяни, які стали свідками зухвалої поведінки нападника. Через словесний конфлікт він наніс священнослужителю декілька ударів в обличчя, а в подальшому, з метою залякування та приниження осіб, які вирішили допомогти потерпілому, демонстрував зброю та нецензурно висловлювався на їхню адресу", - йдеться у повідомленні.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 296 КК України – грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом.

Досудове слідство триває.

Лікарі швидкої повідомили, що травми священнослужитель отримав серйозні, а ще нещодавно у нього був інсульт, повідомляє "Київ Оперативний".

Зазначається, що від написання заяви потерпілий відмовився, бо "Бог їм суддя".

 

Вчора поблизу ТРЦ NewWay двоє молодих і не дуже тверезих людей невідомо навіщо побили священика. Лікарі швидкої...

Опубліковано Киев Оперативный Субота, 5 вересня 2020 р.

Нагадаємо, на Волині, у селі Галинівка, селяни закрили на замок церкву після того, як дізналися, що священник Української православної церкви Московського патріархату привітав з Днем ангела президента Росії. 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація