У перший тиждень вересня київські рятувальники 15 разів виїжджали на виклики про замінування

У перший тиждень вересня київські рятувальники 15 разів виїжджали на виклики про замінування

Фото: ДСНС у Дніпропетровській області

Зазначається, що всього за 2020 рік здійснено 251 виїзд за заявками щодо мінування об’єктів Києва.

Протягом минулого тижня (від 31 серпня до 6 вересня) пожежно-рятувальні підрозділи Київського гарнізону для спільного відпрацювання з Міністерством внутрішніх справ, Службою безпеки України інформації щодо мінування об’єктів міста здійснили 15 виїздів на анонімні замінування та виявлення підозрілих предметів.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Головного управління ДСНС в м Києві.

Зазначається, що всього за 2020 рік здійснено 251 виїзд за заявками щодо мінування об’єктів Києва (за аналогічний період 2019 року було 495 таких виїздів). З них 3 випадки виявлених вибухонебезпечних предметів, які підтвердились.

Крім того, минулого тижня підрозділами Київського гарнізону здійснено 250 виїздів, зокрема 109 - на ліквідацію пожеж та 9 - аварій.

Водночас у ДСНС повідомили, що за вказаний період на водоймах Києва загинули 2 особи. Всього від початку 2020 року на водних об'єктах столиці врятовано 7 людей, загинули 36 осіб, а саме: на річці Дніпро - 14 осіб, на озерах - 14 осіб, на інших водоймах міста - 8 осіб.

Раніше повідомлялося, що у двох районах Луганської області рятувальники продовжують гасити осередки тління сухої трави, чагарників та лісової підстилки. Про це повідомляє пресслужба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація